sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Passiedreef 314A
    9990 Maldegem
  • 0468 12 55 71

Advies.DeCock

Heb je recentelijk een nieuwe woning gekocht en ga je aan de slag met renoveren? Of wil je je nieuwbouwwoning upgraden met domotica? Bij Advies De Cock ben je aan het juiste adres voor al je elektriciteitswerken. Met meer dan 10 jaar ervaring weet Koen De Cock een antwoord op al jouw zorgen en vragen omtrent elektriciteit. Ga je liever zelf aan de slag met de installatie van je elektriciteit? Geen probleem. Wij geven graag advies en begeleiding om zo samen tot het perfecte resultaat te komen. Ontdek onze diensten:

1. Algemene elektriciteitswerken
Heb je een woning gekocht met een negatief keuringsverslag? Of ga je renoveren en is de elektriciteit aan vernieuwing toe? Nieuwbouw of renovatie, elektriciteit installeren is ons ding. Ontdek hoe wij te werk gaan!

2. Zelf elektriciteit leggen via zelfbouw?
Steek je liever zelf de handen uit de mouwen? Dan kan je bij ons ook terecht via de zelfbouwformule waarbij we samen het elektriciteitsplan ontwerpen, maar de uiteindelijke installatie bij jou zit. Zo bespaar je al vlug 40% uit op je factuur én verloopt alles onder ons goedkeurend oog. Zo ben je zeker van een positief resultaat. Ontdek meer over onze zelfbouwformule.

3. Verlichting installeren
De juiste verlichting is essentieel voor de gezelligheid in huis. De afstand tussen de lichten, de kleur en intensiteit van het licht,.. het speelt allemaal een rol. Wij helpen je graag verder bij de opmaak van een lichtplan en installatie. Lees meer over hoe wij te werk gaan bij het installeren van jouw verlichting.

4. Domotica installeren
Jouw woning klaarstomen voor de toekomst? Dan is domotica perfect voor jou. Als domotica installateur geven we advies voor de perfecte keuze bij jouw woning en wensen. Ontdek hier de mogelijkheden van domotica bij jouw thuis!Advies.DeCock in het kort

Beheer van installaties

  • Licht installaties
  • Meterkast installaties

Dienstverlening in het weekend mogelijk:

Ja

Dienstverlening voor

  • Bedrijven
  • Particulieren

Diensten

  • Kastenbouw

Dienstverlening 's avonds mogelijk:

Ja