Koen De Cock bv


Passiedreef 314A 9990 Maldegem
0468 12 55 71 Klik om te bellen

Over Koen De Cock bv

Heb je recentelijk een nieuwe woning gekocht en ga je aan de slag met renoveren? Of wil je je nieuwbouwwoning upgraden met domotica? Bij Advies De Cock ben je aan het juiste adres voor al je elektriciteitswerken. Met meer dan 10 jaar ervaring weet Koen De Cock een antwoord op al jouw zorgen en vragen omtrent elektriciteit. Ga je liever zelf aan de slag met de installatie van je elektriciteit? Geen probleem. Wij geven graag advies en begeleiding om zo samen tot het perfecte resultaat te komen. Ontdek onze diensten:

1. Algemene elektriciteitswerken
Heb je een woning gekocht met een negatief keuringsverslag? Of ga je renoveren en is de elektriciteit aan vernieuwing toe? Nieuwbouw of renovatie, elektriciteit installeren is ons ding. Ontdek hoe wij te werk gaan!

2. Zelf elektriciteit leggen via zelfbouw?
Steek je liever zelf de handen uit de mouwen? Dan kan je bij ons ook terecht via de zelfbouwformule waarbij we samen het elektriciteitsplan ontwerpen, maar de uiteindelijke installatie bij jou zit. Zo bespaar je al vlug 40% uit op je factuur én verloopt alles onder ons goedkeurend oog. Zo ben je zeker van een positief resultaat. Ontdek meer over onze zelfbouwformule.

3. Verlichting installeren
De juiste verlichting is essentieel voor de gezelligheid in huis. De afstand tussen de lichten, de kleur en intensiteit van het licht,.. het speelt allemaal een rol. Wij helpen je graag verder bij de opmaak van een lichtplan en installatie. Lees meer over hoe wij te werk gaan bij het installeren van jouw verlichting.

4. Domotica installeren
Jouw woning klaarstomen voor de toekomst? Dan is domotica perfect voor jou. Als domotica installateur geven we advies voor de perfecte keuze bij jouw woning en wensen. Ontdek hier de mogelijkheden van domotica bij jouw thuis!

Koen De Cock bv in het kort

Dienstverlening voor

Bedrijven
Particulieren

Diensten

Kastenbouw

Beheer van installaties

Licht installaties
Meterkast installaties

Dienstverlening 's avonds mogelijk

Ja

Dienstverlening in het weekend mogelijk

Ja

Onze locatie

Logo Koen De Cock bv

Koen De Cock bv

Koen De Cock bv


Passiedreef 314A 9990 Maldegem
0468 12 55 71 Klik om te bellen